A készítmény a vitaminokon, ásványi-anyagokon, aminosavakon kívül tartalmaz még a megfelelő bélműködéshez szükséges tejsavbaktériumokat és emésztést segítő enzimeket. A tejsavbaktérium a betegségek kialakulását megelőzi illetve csökkenti.

Normális esetben ez a szülőpár begytejében jelenlévő baktérium.

Előkészítés!  

A száraz por alakú nevelőkészítményt felforralt, majd langyosra hűtött ( nem hideg!!! )vízzel addig kevergetjük, amíg pépes keveréket nem kapunk.

Tárolás!

Az elkészített  pép szobahőmérsékleten 1 napig tárolható, azonban melegebb évszakok esetében a napi többszöri bekeverés  javasolt, ezzel megelőzve a különböző baktériumok és gombák elszaporodását. Minden etetés végén mossuk el a felhasznált eszközöket a megmaradt keveréket pedig dobjuk ki. A madarakról pedig tisztítsuk le a rácsöpögő nevelőtápot. A betegségek terjedését megelőzhetjük, ha minden fiókát külön edényből, külön fecskendővel etetünk.  A  bekevert pép 24 óráig megőrzi vitamin, ásványi-anyag és nyomelem összetevőit.

Összetétel: Ca, P, Na, Mg, Lysin, Methionin, Tryptofan, Threonin, A, D3 , E, B 1, B2 ,  B3, B6, B12, C, Biotin, Folsav, Nikotinsav

Vissza az előző oldalra

Copyright © galambaszkucko.hu

All Rights Reserved - Minden jog fenntartva!